Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TopTippek! – 3. Dobd fel a lakást! #piknikodabent

TopTippek! – 3. Dobd fel a lakást! #piknikodabent

Őszi lakásfrissítésünk utolsó állomása következik: Használjuk a teret! - itt az ideje kikapcsolódni, lazítani, ha végeztünk az utolsó simítással is a kiszemelt helyiségekben.
A tippeket most sem mi gyűjtöttük össze Nektek, hanem a téma szakértője: András Barbara ötleteit, praktikáit leshetitek el a következőkben, aki az Erba-Wood
kreatívja, a Szabadon – Piknik a Balatonon  megálmodója és a lakberendezés szerelmese.

  1. Vidd be a házba! #piknikodabent

Barbara megmutatta nekünk, hogy milyen egy általa szervezett kültéri piknik előkészítése, de az élményről, a hangulatról rossz idő esetén sem kell lemondanunk, sőt, szervezzünk egy szobapikniket a nappaliba a családnak! Ez lehet spontán pizsamaparti, de akár egy szülinapot vagy egy baráti összejövetelt is feldobhatunk ezzel az ötlettel.
Amire biztosan szükség lesz hozzá:
- pléd/csupasz szőnyeg
- kényelmes nagyobb (ülő-)párnák
- alacsonyabb asztal/ egyszerű kínálótálcák
- „parti” teríték (kényelmesebbeknek papírtányér és pohár)
Jó, ha van:
- plusz párnák
- hangulatfény/gyertya
- egyéb hangulatkeltő, kedvcsináló kiegészítők
- zene
Extra kiegészítők:
- a témához kapcsolódó dekorelemek

A Szabadonnál ilyen egy kinti piknik, de mindezt odabent is bátran megvalósíthatod!

2. Az ellátmány! #enniiskell
Ha a berendezéssel kész vagyunk, akkor nekifoghatunk a rágcsák, szendvicsek, tökéletes harapnivalók előkészítésének. Itt mindig gondolkozz kicsiben, kézzel ehető ételekben: a széles választékú partifalatkák, klasszikus borkorcsolyák kiváló döntésnek bizonyulnak.
TopTipp: A hagyományos italkínálatot dobjátok fel saját keverésű koktélokkal, ehhez elég egy shaker
 némi alapanyag és a fantáziátok, sőt, senki nem marad ki, hiszen a kicsik is élvezhetik a koktélok alkoholmentes verzióját!

3. Kényelem! #otthonvagy
Szigorúan mezítláb! – engedjétek el Magatokat, legyen minden komfortos, kényelmes. Gondoljatok bele, hogy odabent mentesültök az esti szúnyoginváziótól és a szomszédokhoz is kevesebb hang szűrődik át!
TopTipp: Dobjátok fel a piknik installációt egy-egy mókás, de praktikus elemmel, jöhet a gyerekszobából az indiánsátor vagy a fázósabbaknak a sellőtakaró
.

4. Program! #gyertekbe
Beszéljetek le közös programokat, amik kikapcsolnak és feltöltenek Titeket! Tábortűz híján a mályvacukor sütés helyett készítsetek közösen házi gumimacikat. – izgalmas, rendhagyó és „finom” program!  A gyerekek pedig elfoglalhatják magukat önállóan, közös interaktív játékokkal , a felnőtteknél indulhat a társas- vagy kártyajáték parti5. Érezzétek jól Magatokat! #alegfontosanabb

A legalapvetőbb tanács: élvezzétek a családi, baráti programot, mert a lakásfrissítés munkálatai után megérdemlitek! – meg amúgy is!

Tartalomhoz tartozó címkék: OTTHON