Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TopTippek! – 2. Dobd fel a lakást! #amunka

TopTippek! – 2. Dobd fel a lakást!  #amunka
Őszi lakásfrissítésünk fárasztó, de izgalmas állomásához érkeztünk: Indulhat a munka! - persze csak akkor, ha az előkészületekkel végeztetek! A tippeket most nem mi gyűjtöttök össze Nektek, hanem szakértő segítséghez fordultunk a témában: András Barbara ötleteit, praktikáit leshetitek el a következőkben, aki az Erba-Wood  kreatívja, a Szabadon – Piknik a Balatonon megálmodója és a lakberendezés szerelmese.

1. Színezz újra! #bútortranszformáció

Kenj át egy-egy régebbi bútordarabot krétafestékkel, aminek könnyű a használata, hiszen nem kell alapozni, sem a felület lekezelni a festés előtt. Színválasztásban törekedj a harmóniára, de az életteli, bohókás énednek is engedj teret, hiszen a vidám árnyalatok dobják majd fel a helyiséget a borongós őszi napokon is.
TopTipp: Ha inkább a természetes hatású faerezetre szavazol, akkor sem kell nagy költségekbe verned magad, elég az erre kialakított ecsetet
 beszerezned.

2. Ragaszd fel! #placcs
Amennyiben nem változtatnál a falak színén, de mindenképp szeretnél valami újdonságot becsempészni a nagy felületekre, akkor válassz egy fókuszpontot, majd dekoráld azt faltetoválással
, ebből rengeteg mintájú, méretű, színű változat létezik. Sőt, különösebb eszközt nem is igényel a felrakása, csak egy kis türelem kell hozzá!
TopTipp: A bátrabbak játszhatnak tükörmatrica
kompozíciókkal is.


3. DIY! #csináldmagad

Alkossatok kiegészítőket közösen! - ez egy kiváló családi időtöltés és plusz tartalommal, emlékekkel tölti meg a közös tereket. Készíthettek makramé virágtartót, polcot, álomfogót, egyéb fali díszt vagy egyedi füzéreket a családi fotókból, pomponokból. Mutatjuk:  

    

 

4. Hozd be a természetet! #gyertekbe

Legyen szó élő vagy szárított növényekről jelenlétük mindenképp hozzáad egy szoba hangulatához! Ha nem a túlbuzgó növénygondozásról vagy híres, vagy egyszerűen csak nem akarsz túl sok időt erre szánni, akkor szavazz a kaktuszra. - igénytelen, de látványos és különleges, napjainkban pedig egyébként is reneszánszát éli.
A natúr szárított virágok, füvek is feldobják a teret, ezekre lényegében egy fillért sem kell költened, hiszen a közeli mezőn összegyűjthetsz pár szállal, melyeket egy sima boros- vagy befőttesüvegbe helyezve kész is a tökéletes dizájnelem.

 5. Fények #ahangulatfelelős
Gondolj az esti bensőséges hangulat megteremtésére is. - ehhez beszerezhetsz illatosított gyertyákat, gömb- vagy lampionfüzért, holdfénylámpát , esetleg LED-függönyt, itt is csak a képzeleted szab határt.
TopTipp: A gyerekekről se feledkezzünk meg! Az éjjeli égboltot imitálhatjuk szobájukban a plafonra ragasztott foszforeszkáló csillagokkal
vagy egy csillagokat kivetítő hangulatlámpával.


 

Reméljük, tudtatok szemezni az ötletekből, várjuk az eredményt, mutassátok meg nekünk bátran Facebook-oldalunkon. Nemsokára érkezünk a zárórésszel, amiben Barbara a benti partikhoz, a gyors „térátalakítást” igénylő családi és baráti összejövetelekhez ad néhány ötletet.

Tartalomhoz tartozó címkék: OTTHON