Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TopTippek! – 1. Kényelmesen négy keréken #atárolás

TopTippek! – 1. Kényelmesen négy keréken  #atárolás

Családi autós kirándulások alkalmával vagy a mindennapos munkába járás idején jól jöhet néhány praktikus kiegészítő, amik komfortosabbá, kényelmesebbé teszik az utazást. Eljött az ideje, hogy megosszuk Veletek a hasznos autós kütyügyűjteményünket!

1. Hol vagyunk!? Hová megyünk? #anavigáció

A válasz mi sem egyszerűbb: telefonunk megfelelő mobilinternettel applikáción keresztül pikk-pakk elnavigál minket. Már csak úgy kell elhelyeznünk készülékünket, hogy vezetés közben biztonságosan rá tudjunk pillantani, ha kell. Ideális felület erre a kormány, a műszerfal és a visszapillantó tükör. A rögzítésre pedig kütyük tárháza áll rendelkezésünkre: a 360 fokban forgatható, a sokoldalú , a kormányra helyezhető és a műszerfalra tapadó . Ezeknek legtöbb esetben nem kell fix rögzítés, így könnyedén, nyom nélkül bármikor arrébb helyezhetjük, cserélhetjük őket!

2. Rend a lelke mindennek! #atárolás

Bár egyre több beépített tárolóval, rekesszel, zsebbel kényeztetnek minket az autógyártók, de szükségünk lehet ezenfelül is extra rendszerezésre, ha mindent meg szeretnénk találni egy-egy utazás során, így most végigjárjuk, hogy a vezetőüléstől kezdve a csomagtartóig, milyen eszközöket állíthatunk kényelmünk és biztonságunk szolgálatába.
#asofőrtér

Vezetés közben például jó, ha elérhető közelségben tudjuk kávénkat, vizünket: egy szellőzőbe rögzíthető pohártartó  tökéletes erre, így szemünket végig az úton tudjuk tartani.

Másik dolog, ami szintén jó, ha a sofőr közelében van: a napszemüveg, ami keresés nélkül azonnal elérhető egy univerzális napellenzős szemüvegtartó  használatával.

TopTipp: Használd ki az ülések mellett lévő holtteret, hiszen ezek is alkalmasak tárolásra! Mindössze egy könnyedén behelyezhető tárolóegységre  lesz szükséged, amibe a határidőnapló, fontosabb iratok vagy a céges telefon is bekerülhet. A legjobb pedig, hogy innentől kezdve nincs több ülés mellé beesős, majd órákon át keresgélős „baleset”.
#esőben

Biztosan előfordult már Veled is, hogy esőben rohantál az autóhoz, odaértél, esernyő gyorsan összecsuk, aztán pattannál is be a kocsiba, de jön a kérdés: hova kerüljön a csurom vizes ernyő!? Erre is létezik megoldás: egy autós esernyőtartó , ami vízhatlan és több ernyő tárolására alkalmas, így gondtalanul vezethetsz hazáig, nem ázik el semmi a kocsiban.

#ahátsósor

Jó szolgálatot tehet a fejtámlára rögzíthető akasztó  is, ami alkalmas táskák, szatyrok kiborulásmentes elhelyezésére. Ha nem használjuk mindennap a funkciót, akkor egyszerűen csak akasszuk le, fordítsuk el  modelltől függően.

Emellett egy ülésvédő rendezőt  is beszerezhetünk, ami óvja a rugdosástól, sérülésektől az ülések hátát, de tárolóként is funkcionál. Tablettartóján akár filmet is nézhetnek az utasok hosszabb kirándulások alkalmával.

#acsomagtér

Megérkeztünk a legkritikusabb részhez, nézzük, miként teremthetünk rendet a csomagtartóban!
Az egyik ötletünk erre a rendezőkosár ami használaton kívül egy mozdulattal összecsukható, így nem foglal állandó helyet, de nagy segítségünkre lehet, ha éppen sok apróságot kell elhelyeznünk hátul. Ezek strapabíró, általában vízálló szövetekből készülnek, így nem kell félni attól, hogy hamar elhasználódnak.

Másik ötletünk pedig, hogy szerezz be néhány csomagrögzítő tálcát! Amik akkor is helyén tartják a táskákat, bőröndöket, dobozokat, ha nincs telipakolva, kiékelve csomagtartód. Legyen kéznél kicsi és nagy verzió is, hogy tudj igazodni a csomagok méretéhez.

 

Ha pár ötletet megfogadsz, akkor könnyedén rendet teremthetsz és tarthatsz autódban, így sok bosszúságtól, kereséssel töltött időtől szabadítod meg magad, kényelmessé téve az utazással töltött órákat.

Nemsokára jövünk a folytatással, de addig is kíváncsian várjuk a Ti praktikáitokat az autók komfortosabbá tételével kapcsolatban, osszátok meg velünk a Topbolt Facebook-oldalán! Biztonságos utazást kíván: a TopBolt csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: AUTÓ MOTOR