Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung Galaxy Tab S6 érintőtoll, Fekete

18.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: OSAM-EJ-PT860BJEG
Elérhetőség: 5
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Samsung

Leírás és Paraméterek

Az S Pen teljesen új szintje
 
Próbáld ki a továbbfejlesztett S Pen élményét, és dolgozz minden eddiginél hatékonyabban. Mágnesesen illeszkedik a Galaxy Tab S6 hátulján található vájatba, és azonnal tölteni kezd. A Bluetooth-vezérlés révén a távolból is irányíthatod az eszközödet. Az S Pen mozdulatok lehetővé teszik, hogy kézmozdulatokkal szabályozd eszközeid működését.
 
Vedd kézbe a tollat
Írj
Az S Pennel a kezedben fantáziádnak semmi sem szabhat határt. Nyisd meg a Samsung Notes alkalmazást videólejátszás közben, és jegyezd fel a pillanatnyi gondolataidat. A lejátszás megállítására nincs szükség; csak növeld az ablak áttetszőségét, és engedj utat a kreativitásodnak.
 
Vezérelj
A Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően akár az S Pen egyetlen gombnyomásával is irányíthatod a távolból az eszközeidet. Az újonnan hozzáadott S Pen mozdulatok révén az S Pen kézmozdulatok alapján is képes vezérelni a táblagépet. Tarts prezentációkat, vagy irányítsd a videólejátszást anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod a táblagéphez.
 
Rajzolj
 
Rajzolj és készíts pontos, precíz vázlatokat akár órákon keresztül, hiszen az élénk kompozíciók és ecsetvonások létrehozása érdekében a készülék a nyomás 4096 különböző szintjét ismeri fel, ráadásul a kényelmes fogás miatt kevésbé fárasztó. Jegyezz fel mindent, ha jön az ihlet, a tollal, amely mindig kéznél van.

KOMPATIBILITÁS

Samsung Galaxy Tab S6