Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung 860 QVO SATA III 2.5 inch SSD, 2TB

84.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: OSAM-MZ-76Q2T0BW
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: Samsung

Leírás és Paraméterek

Minőség- és értékoptimalizált SSD
 
Nagyobb elérhető terabájt kapacitás. A 860 QVO SSD nagy tárhelyet, stabil teljesítményt és megbízhatóságot nyújt kivételes értékkel. Az áttörést a Samsung legújabb 4 bites MLC NAND flash technológiája hozta el. Eljött az idő, hogy gyors SSD-re válts.
 
Gyorsíts az új normálra
 
Gyorsíts fel mindent. Az akár 550 MB/s olvasási és 520 MB/s írási sebesség egy új számítógép élményét nyújtja gyors indítással, kikapcsolással, adattranszferálással és alkalmazás-reakcióval. Az Intelligens TurboWrite gyorsabbá teszi az írást, és fenntartja a magas szintű teljesítményt a nagy cserélhető puffere révén!
 
Megbízható tartósság
 
Menj mindig biztosra. A 860 QVO a korábbi tárhelyek megbízható alternatívája, amely Samsung V-NAND technológiával készült, és korlátozott garancia érvényes rá 3 évig vagy 1440 TBW-ig.* A Samsung SSD felhasználói szokásokról végzett széles körű elemzése alapján megfelelő TBW-osztályba soroltuk, amely megfelel a napi számítógép-felhasználók számára.
Okos kompatibilitás
 
Tegyél szert előnyre a gazdarendszerrel folytatott gyorsabb, gördülékenyebb kommunikáció révén. A finomított ECC* algoritmus és az új MJX vezérlő nagyobb sebességet eredményez, a tökéletesített sorbaállított memóriafelszabadítás pedig növeli a Linux kompatibilitását.
 
Terabájt szintű kapacitás
 
A nagy sebesség melletti kiváló kapacitás miatt megéri váltani. A terabájt szintű kapacitás a gyors SSD-n tökéletesíti a számítógépes élményt. Válts a többtárhelyes megoldásokról az egyetlen nagy SSD tárhely egyszerű sebességére, hogy egy helyen tárolhasd operációs rendszeredet, alkalmazásaidat és a nagy helyet igénylő adataidat.
 
Samsung Magician
 
Haladó meghajtókezelés egyszerűen. A Samsung Magician szoftver segítségével figyelemmel kísérheted meghajtódat. A felhasználóbarát eszközök segítségével naprakészen tartható a meghajtó, figyelemmel kísérhető a meghajtó állapota és sebessége, és a teljesítmény is növelhető.
 
Garancia: 5 éves
Kapacitás: 2 000 GB
Csatoló felület: SATA III, SATA 6, SATA 1,5
Olvasási sebesség: 550 MB/sec
Írási sebesség: 520 MB/sec